۱۳۸۹ آذر ۲۸, یکشنبه

کمردرد

درد کمر بیماری بسیار شایع ای است که در تمامی سنین رخ میدهد .اما در اینجا بیشتر نوع بزرگسالی ان مورد نظر است .این درد را بهتر است به دو گروه تقسیم نمود اول دردی که در سنین جوانی و میانسالی رخ میدهد و ماهیتی مزمن و طول کشیده دارد و معمولا محدود به کمر و باسن بوده و کمتر به پاها انتشار دارد و میتواند همراه افسردگی و بی حالی باشد و دوم دردی که سیر سریع و ماهیتی حاد و با انتشار به پاها و کاهش قدرت عضلات همراه است

۱۳۸۹ مهر ۱۳, سه‌شنبه

هجدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان ارتوپدی ایران برگزار می شود

هجدهمین کنگره بین المللی انجمن جراحان ارتوپدی ایران از 26 تا 30 مهر ماه در مرکز همایش های بین المللی رایزن برگزار می شود.
در روز نخست این کنگره، یک کنگره فوق تخصصی با موضوعاتی همچون بیماری های خاص دست، مشکلات زانو، تروما ها و مشکلات ارتوپدی کودکان با حضور متخصصان این مباحث برگزار می شود. از روز دوم کنگره نیز به مدت چهار روز در خصوص تکنیکهای جدید برای درمان آرتروسکوپی، تکنیکهای جدید تعویض مفصل، درمان عفونتهای پس از تعویض مفصل، پیشرفت های نوین در خصوص تشخیص و درمان شکستگی های پیچیده و دستاوردهای تجربی پزشکان متخصص ارتوپدی ایران همراه با سخنرانی های متخصصان خارجی و پزشکان متخصص ایرانی مقیم خارج مورد بحث و بررسی و نتیجه گیری قرار می گیرد.

۱۳۸۹ تیر ۲۹, سه‌شنبه

پیچ خوردگی مچ پا ankle sprain

یکی از شایع ترین مشکلات ارتوپدی پیچ خوردگی مچ پاست.این عارضه در سن بالا و پایین رخ میدهد ولی در ورزشکاران و افراد جوان در صورتی که درست درمان نشود میتواند بی ثباتی پا و درد مزمن ایجاد نماید.
در صورتی که فرد پس از پیچ خوردگی کبودی وتورم و عدم توانایی در وزن گذاری روی اندام داشته باشد یک دوره بی حرکتی با گچ به مدت 10 تا 14 روز توصیه میشود.اما نکته مهم باز توانی بعد از گچ است که معمولا جدی گرفته نمیشود.
توصیه میشود به ترتیب اعمال زیر انجام پذیرد
1(تقویت عضلات اطراف مچ با یک باند لاستیکی وحرکت مچ پا در برابر مقاومت
2(به ویژه در ورزشکاران استفاده از wobble board وtrupolinجهت باز گشت حس تعادل
3(بانداژ مچ و چسب زدن به روش gibbney به هنگام ورزش تا چند هفته ویا استفاده از ساپورت های آماده

۱۳۸۹ تیر ۱۴, دوشنبه

درمان 72 درصد از زخم های دیبتیک با روش گچ گیری total contact cast


72% موفقیت درمان بیماران در بیمارستان فیروزگر تهران با روش گج گیری حاصل شد.این روش همانطور که در پست های قبلی اشاره شد در ایران کمتر آزمایش شده بود و نتیجه ان پژوهش نشان میدهد که علیرغم عدم اقبال بسیاری از پزشکان این روش درمانی در مورد بیماران ایرانی هم موثر اشت.

۱۳۸۹ اردیبهشت ۳۱, جمعه

orthopedic treatment of diabetic foot ulcers




در تحقیقی که در بیمارستان فیروزگر تهران انجام شد در صد بالایی از بیماران دیابتی به روش گچ گیری درمان و بهبود داشتند که گزارش مفصل آن متعاقبا ذکر خواهد شد

سندرم وارتنبرگ چیست؟wartenberg syndrome

در صورتی که از رایانه به مدت طولانی استفاده کنید ممکن است که به واسطه قرار گرفتن دست در حالت پروناسیون که همان حالت گرفتن mouse است شاخه ای از عصب رادیال تحت فشار قرار گرفته و باعث بیحسی و گزگز شصت گردد. درمان معمولا با کاهش استفاده از دست مزبور وگاه بی حرکتی با آتل و مصرف مسکن است. بهتر است از هر دو دست به تناوب استفاده کنید.

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۱, شنبه

شانس درمان زخمهای دیابتی با روش گچ گیری

در صورت مراجعه به موقع این روش تا 80% شانس بهبودی دارد...برای اثبات این موضوع در بیمارستان فیروزگر تهران تحقیقی در حال انجام است هر چند این روش در کشورهای دیگر به اثبات رسیده است

۱۳۸۸ اسفند ۳, دوشنبه

آیا قطع بخشی از اندام پایان زندگیست؟


متاسفانه در بازی مواردی که زخم های دیابتی خوب نمیشوند نیاز به عمل جراحی و قطع بخشی از اندام پیش میاید که بیماران درمقابل توصیه پزشک مقاومت کرده و باس میشوند روند درمان دیر شده و خطرات جانی و گسترش عفونت را در پی دارد .باید دانست که امروزه پروتزهای بسیار جدیدی به بازار آماده که عملا ازپای طبیعی هم کارکرد بهتری دارند و بیمار میتواند به سرعت به کار وزندگی برگردد